Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Sfeervolle overkappingenOok voor verlichting aan het juiste adresBekijk ons aanbod op de website
Glasoase

Weinor heeft in het kader van de implementatie van de nieuwe richtlijnen alle online formulieren geactualiseerd en aangevuld met extra privacyverklaringen en keuzemogelijkheden. Dit geldt ook voor het registratieformulier voor de weinor Top-Team 7-jaar-garantie. Wij willen u erop wijzen dat de online-aanmelding nu door de consument moet worden uitgevoerd, aangezien u dan toestemming geeft voor de verwerking van persoonsgegevens.

Vergroting van uw leefruimteDe weinor Glasoase®

Haalt u uw tuin in huis: de elegante weinor Glasoase® biedt een vloeiende overgang van binnen naar buiten. De Glasoase® bestaat uit een terrasoverkapping van weinor met zijdelingse schuifbare en wegklapbare glaswanden, naar wens ook vaste glaswanden. Daardoor sluit deze als een ongeïsoleerde serre. Zo verlengt u uw terrasleven tot ver in de herfst.

Aangename temperatuur door intelligente accessoires

Met serrezonwering, dakschuifvensters of dakventilatoren zorgt u voor een aangename temperatuur in uw serre. Alles eenvoudig te bedienen met de weinor afstandsbediening.

Geintegreerde waterafvoer- onzichtbaar door de staander

De weinor serre beschikt over een mooi vormgegeven regengoot. Naar wens kan het regenwater onopvallend door de staander afgevoerd worden

Variabele statiek- naar uw persoonlijke eisen

Indien noodzakelijk worden de stabiele aluminium profielen nog eens extra met staalprofielen versterkt. Een constructie waarop u kunt vertrouwen.

Vrij panoramazicht in grootbeeldformaat!

Lichtlopende-schuifwand

Openen van alle kanten: de lichtlopende schuifwand laat zich makkelijk verschuiven en overtuigt door een buitengewoon lichte bediening. Daarbij laten de elementen zich sluiten door middel van één enkele handgreep.

De comfortabele schuif-draaiwand

Opening rondom: de comfortabele schuif-draaiwand laat zich element voor element rondom openen. De elementen worden naast elkaar in één of beide hoeken weggeschoven en als pakket naar binnen of buiten weggeklapt.

Multi-comfortabele vouwwand

Maximale flexibiliteit: de nieuwe multicomfortabele vouwwand w49-c biedt grenzeloze mogelijkheden. De wanden kunnen op talloze manieren verschoven worden en een opening kan overal worden gecreëerd.


Swela
Solamagic
Weinor
MDTtex
Dickson
Sunmaster
Soliday
Allround zonwering

Privacy