Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Sfeervolle overkappingenOok voor verlichting aan het juiste adresBekijk ons aanbod op de website
Vast

Heerlijk in de frisse lucht, een terrasoverkapping van Siemar

Al het goede komt van boven? Dat is niet altijd het geval. Om ook bij regen en zelfs bij sneeuw van uw terras te kunnen genieten, zorgt een terrasoverkapping voor perfecte bescherming tegen weersinvloeden. In combinatie met een zonnescherm heeft u zo bij zonneschijn een heerlijk schaduwrijk plekje.

Voor de aanschaf van een terrasoverkapping dient u weloverwogen keuzes te maken. Overkappingen zijn er in allerlei prijsklasses, echter hebben ze allemaal hun eigen voor- en nadelen en vervullen verschillende wensen. Onze specialisten helpen u graag door dit proces, al dan niet ondersteunt met een levensechte impressie. De kosten van zo'n impressie zijn relatief klein en worden zelfs 100% vergoed bij aanschaf van de betreffende overkapping.

Wij leveren overkappingen van systeemleveranciers, ieder met hun eigen unieke profielen. Overkappingen moeten aan strenge eisen voldoen en zijn afhankelijk van de gevel waartegen deze geplaatst wordt. Siemar gaat daarin als specialist verder, daar waar de internetaanbieders ophouden. Op deze wijze bent u gegarandeerd van de kwaliteit van de door u gekochte overkapping.

Rainbow

Weinor


MDTtex
Novoferm
Sunmaster
Swela
Solamagic
Soliday
Dickson
Somfy

Privacy