Resultaten:

Siemar.eu

Siemar Online

074 - 376 63 28

info@siemar.eu

Welkom bij SiemarWij houden niet alleen de zon tegenDe laatste trends, vakkundige montage
Materialen
Materialen
Materialen
Materialen

Materialen

Austronet
Austronet is een heel praktisch en gebruiksvriendelijk materiaal. Het zeil is uiterst geschikt voor continu gebruik in weer en wind. Austronet heeft een open structuur, wat voor een aangenaam verblijfsklimaat zorgt... Alsof u onder een boom in de schaduw zit.

Het materiaal is UV-bestendig (5 jaar garantie) en licht van gewicht. Austronet is heel eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Ook nat opgerold kan het zeil niet schimmelen. Zelfs agressieve vogelpoep is niet schadelijk voor materiaal en kleur.

Ook bij regen heeft austronet goede eigenschappen. Het doek laat water door, dit is een gunstige eigenschap waardoor er geen risico is van regenwater ophoping op het doek. Indien het doek schuin wordt gespannen onder een hoek van 25c, loopt het regenwater er goed af.

Masten
De droppole is een speciaal ontwikkelde design mast en voldoet aan de hoogste eisen. Het ontwerp is gebaseerd op de mast van een zeilboot en combineert design en functionaliteit. Deze druppelvorm heeft een viervoudige stijfheid in de trekrichting en kan zowel onder een hoek van 10° als loodrecht worden geplaatst. Het koord van de hoogteverstelling en elektrische bekabeling van lampen, speakers of verwarming zijn keurig afgedekt. De mooie vorm en strakke lijnen zijn de basiskenmerken van deze design mast. De speciaal voor deze Droppole ontworpen lier om het zonnezeil in hoogte te verstellen is toonaagevend in gebruiksgemak en comfort. De masten zijn leverbaar in geanodiseerd zilver en in de design line black.

Roestvrij staal
Tijdloos, elegant en mooi. Bij goed onderhoud een blijvende mooie glans.

Gedeanodiseerd aluminium
De aluminium mast staat voor eenvoud en strakke vormgeving. Kenmerkend is de robuuste weerstand door het sterke materiaal. Zoals een surfmast, buigt de mast een beetje bij hoge belasting om daarna weer terug te buigen in de oorspronkelijke stand. De masten zijn bestand tegen invloeden van buitenaf (chloor van een zwembad, zout, water etc.) en eenvoudig te onderhouden.

Austrosail Nano
Austrosail Nano is een kwalitatief hoogwaardig zeildoek van polyster. Het heeft een zeer glad oppervlak met textielstructuur en heeft een innovatief zelfreinigend vermogen. De straalvormige zeilbanen worden met waterdichte naden afgewerkt. De Soliday zonnezeil-systemen C en CS, voorzien van twee spanmasten en hoogteverstelling, zijn met Austrosail Nano zo goed als waterdicht en regenbestendig. Voorwaarde is dat de zeilen schuin staan zodat het regenwater er af loopt: met de hoogte instelling kan men dit altijd aanpassen.


Dickson
Solamagic
Novoferm
Somfy
Allround zonwering
Weinor
Rainbow
Swela

Privacy